« terug naar vorige pagina

Spreekuren & visites

Op alle locaties wordt ‘s ochtends en ‘s middags spreekuur gehouden.

Voor een afspraak wordt tien minuten tijd gereserveerd. Heeft u meer tijd nodig, bijvoorbeeld als u meer dan één klacht heeft of een uitgebreider gesprek met de huisarts wilt hebben, meldt dit dan bij het maken van de afspraak, zodat de assistente meer tijd voor u kan reserveren.

Terugbelspreekuur

Eenvoudige vragen kunnen ook vaak telefonisch beantwoord worden. Hiervoor kunt u gebruik maken van het terugbelspreekuur. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de assistente.

Visites

Als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen kunt u ook een huisbezoek (visite) aanvragen. Indien het nodig is dat een huisbezoek ’s ochtends wordt afgelegd, kunt u dit vragen aan de assistente.

Avondspreekuur

Het avondspreekuur wordt gehouden op donderdagavond tussen 17.30 en 20.00 uur op de Peulenstraat 140. Er wordt dan spreekuur gedaan door één van de huisartsen en een praktijkondersteuner. Ook kunt u terecht bij de assistente voor eenvoudige handelingen, zoals oor uitspuiten, hechtingen verwijderen of bloeddrukcontrole. Het avondspreekuur is alleen op afspraak.

Bezoek aan het avondspreekuur is bedoeld voor mensen die overdag niet naar de huisarts kunnen komen in verband met werk, school of andere verplichtingen.