« terug naar vorige pagina

Afspraken

Er zijn twee manieren om bij ons een afspraak te maken. Twijfelt u of u een afspraak moet maken voor uw desbetreffende klacht bij uw huisarts kijkt u dan eerst even op: Home – Moet Ik Naar De Dokter

Online een afspraak maken:

 U kunt online een afspraak maken om bij uw huisarts op het spreekuur te komen. 

Een afspraak duurt maximaal 15 minuten en is bedoeld voor 1 klacht. Heeft u meer tijd nodig, belt u dan met de praktijk. U kunt alleen een afspraak maken voor reguliere klachten. Voor het maken van een afspraak voor psychische klachten, (kleine) ingrepen of luchtwegklachten, belt u de praktijk.  U kunt online geen afspraak maken voor een rijbewijskeuring.  

Stappenplan voor het maken van een afspraak: 

  • Ga naar: www.MijnGezondheid.net 
  • Log in met uw DigiD 
  • U krijgt eenmalig een aantal vragen over uw gegevens om in te vullen 
  • Klik op: Afspraak maken en bekijken 
  • Kies uw huisartsenpraktijk 
  • Kies bij u een afspraak wilt maken 
  • Vul de reden van uw komst in 
  • Kies een datum en tijd die voor u het beste uitkomt 
  • U krijgt van uw gemaakt afspraak een bevestigingsmail  

Het kan zijn dat u wat langer moet wachten voordat uw op het spreekuur terecht kan als u online uw afspraak wilt maken, mochten u klachten niet kunnen wachten willen wij u vragen met de praktijk te bellen voor het maken van een afspraak. 

Telefonisch een afspraak maken: 

U kunt maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 bellen om een afspraak te maken voor het spreekuur van huisarts, praktijkondersteuner of assistente.

Bel (0184) 67 18 55 – toets 3

Buiten deze tijden is de praktijk alleen bereikbaar voor spoedgevallen. Dit zijn zaken die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende reguliere spreekuur.

Om uw en onze tijd zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken werken we alleen op afspraak. Als u voor 10 uur belt kunt u meestal dezelfde dag nog terecht bij uw eigen huisarts. Bij het maken van een afspraak zal de assistente u vragen naar de reden van uw komst. Zij is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en de urgentie van uw eventuele klachten. Net als de huisarts is ook de assistente verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

 


Overige telefoonnummers

Apotheken
De Buurt : 0184 – 61 12 83
Hagi : 0184 – 61 48 19

Ziekenhuizen:
Albert Schweitzer Dordrecht : 078 – 65 41 111
Beatrix Gorinchem : 0183 – 64 44 44

Fysiotherapie
De Jong : 0184 – 61 49 93
Axis : 0184 – 63 00 15
Meier : 0184 – 61 31 96