Onze dienstverlening

 • Dagelijks prikken onze assistentes bloed op onze praktijk aan de Peulenstraat, zij doen dit van 8.00 tot 10.00 uur. Wij prikken op afspraak, u kunt dit online inplannen of u belt met de praktijk voor een afspraak 

  U kunt laten prikken met een aanvraagformulier van uw eigen huisarts maar ook met een aanvraagformulier van een specialist uit het ziekenhuis. Het is belangrijk dat u een geprint formulier heeft als u op verzoek van een specialist komt prikken.

   

 • Onze praktijk biedt hulp aan bij het stoppen met roken. Dit wordt jaarlijks vergoed vanuit de basisverzekering.

  U kunt met de praktijk bellen voor het maken van een afspraak, dit zal worden ingepland bij de praktijkondersteuner.

 • U kunt voor reisadvies, vaccinaties, incl. gele koorts en malariaprofylaxe voor al uw reizen bij ons terecht.

  Meer informatie vindt u op onze homepage onder het kopje reizigersvaccinatie. 

 • Het is mogelijk om bij ons in de praktijk, op beide locaties, een ecg (hartfilmpje) te laten maken. Indien nodig overlegt de huisarts hierna met de cardioloog. 

 • Het is mogelijk om bij ons een fundus foto te laten maken. U kunt met de praktijk bellen voor het maken voor een afspraak voor deze foto. Deze foto’s kunnen alleen gemaakt worden op onze locatie aan de Peulenstraat. 

  Voor het maken van de foto kan zijn dat uw ogen gedruppeld moeten, hierna duurt het ongeveer 2 uur voordat u weer scherp zicht heeft. Autorijden wordt dan afgeraden.