Nieuws

 • Kijk mee in uw medisch dossier!
   
  In onze praktijk is het mogelijk om je PGO te gebruiken. Wat is een PGO?
  Met een PGO kun jij beschikken over gezondheidsgegevens die verschillende zorgverleners over jou hebben opgeslagen. Je kunt ze ook aanvullen met je eigen gegevens. Bijvoorbeeld je bloeddruk, je gewicht, een medicatiedagboek, enzovoorts. In onze praktijk maken wij gebruik van PGO ivido
   
  Scan onderstaande QR-code voor meer informatie en om je PGO te bekijken.
   
   
   
  Ook kun je via deze link een filmpje bekijken met meer informatie: https://youtu.be/4owW25dezXM
   
   
 • Ik ga steeds slechter zien. Heb ik staar? Is mijn oogdruk te hoog? Eerst naar de huisarts! Sinds maart 2019 zijn wij opgenomen in het landelijk register van praktijken met extra oogheelkundige expertise. Dit betekent dat u voor onderzoek naar staar, glaucoom, diabetische retinopathie en macula degeneratie bij ons terecht kunt. De kosten voor dit onderzoek worden volledig vergoed vanuit uw basisverzekering en gaan niet van uw eigen risico af.

  Een volledig oogheelkundig onderzoek duurt een klein half uur. Hierbij wordt uw oog gedruppeld om de pupil te verwijden om zo de ooglens en het netvlies goed te kunnen zien. Doordat uw pupil verwijd is kunt u gedurende enkele uren wat waziger zien. U kunt gedurende deze tijd niet auto rijden. Soms is het nodig om een fundusfoto te maken om nog meer details van het netvlies te zien. Dit kan ook bij ons op de praktijk. Maak bij oogklachten altijd eerst een afspraak op het reguliere spreekuur. Uw huisarts kan dan beoordelen of een aanvullend oogheelkundig onderzoek nodig is. Goede informatie over oogheelkunde vindt u op www.oogartsen.nl

 • Beste patiënten van huisarts Bron, 

   

  Vanaf 1 juni 2023 zal mw. W. Haidari een jaar bij dr. Bron in opleiding zijn, omdat zij zich specialiseert tot huisarts. Zij is afgestudeerd arts en behandelt zelfstandig patiënten. De opleiding tot huisarts vindt deels plaats bij het Erasmus MC. Het praktijkgedeelte van de opleiding vindt plaats in onze praktijk. 

   

  Ten behoeve van deze opleiding worden soms video-opnames gemaakt. Dat gebeurt alleen als u vooraf toestemming geeft. De opnames worden alleen binnen de opleiding besproken en daarna gewist. 

   

  Alvast dank voor uw medewerking.